Over ons

Wat is Oost-Brabant NVM Makelaar en hoe werkt het?

Werkgebied

Oost-Brabant NVM Makelaar is een NVM makelaar in de regio Oost-Brabant.

Ons kantoor is sinds 1994 gevestigd in het centrum van Vlijmen, vlak bij 's Hertogenbosch. U kunt bij ons binnenlopen van ma.-vr. vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Telefonisch en digitaal zijn wij altijd te bereiken. Voor een afspraak met onze makelaar kunt u het beste een afspraak maken op kantoor of bij u thuis.

Vaste tarieven

Wij bieden de traditionele NVM makelaars diensten aan voor een voordelig vast 'all in' bedrag. We beschikken over NVM makelaars en taxateurs.

Om de tarieven voor onze NVM diensten zo laag mogelijk te houden willen we alles digitaal via internet laten verlopen. Daarom verloopt het eerste contact ook altijd via het contactformulier op onze website. Uiteraard zal de NVM makelaar zo snel mogelijk (in principe dezelfde dag) telefonisch contact met u opnemen zodra u het contactformulier heeft ingevuld en verstuurd.

Contact met een NVM makelaar?

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier. Het invullen van het aanvraagformulier is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Hier gaan wij zeer zorgvuldig mee om. In ons privacybeleid leest u hier alles over.